AquaSurveyor

Peilen en inspectie vanaf de waterkant

AquaSurveyor is de innovatieve meetboot van Eyewings. Onze innovaties maken het makkelijk en veilig om werkzaamheden op het water, zoals peilen en inspectie, vanaf de kant uit te voeren. Ons motto is 'Keep it simple and safe'

AquaSurveyor watergang
AquaSurveyor zwanen

AquaSurveyor

Ontdek de AquaSurveyor: een geavanceerd, op afstand bestuurbaar boot dat nauwkeurige bathymetrische surveys, 360° visuele inspecties en waterkwaliteitsmonitoring mogelijk maakt.

Bedien de AquaSurveyor handmatig via een afstandsbediening, autonoom via waypoints of met een virtuele joystick op je tablet of laptop via de Cloud. Met een bereik van circa 250 meter voor de afstandsbediening en onbeperkt bereik voor de virtuele joystick en FPV camera kun je overal navigeren. Alle gegevens en metingen worden veilig opgeslagen in de Cloud en kunnen realtime worden bekeken op een computer.

De AquaSurveyor is zeer handzaam en kan door één persoon worden gedragen en bediend. Standaard uitgerust met een RTK GPS-plaatsbepalingssysteem en een First Person View-camera, wordt de boot geleverd in een robuuste kunststofkoffer.

Bovendien wordt de AquaSurveyor standaard geleverd met de AquaStation webinterface voor naadloze controle en gegevensbeheer.

AquaStation 02

AquaStation

AquaStation is dé webapplicatie voor het volledige beheer van je AquaSurveyor. Hier vind je alle tools die je nodig heeft voor navigatie, data-beheer, meten & monitoren en instellingen, allemaal binnen handbereik in een gebruiksvriendelijke interface.

Navigeer eenvoudig met behulp van de virtuele joystick en First Person View-camera op je tablet of laptop, of programmeer vooraf routes met de Waypoints module. Dankzij de Cloud-opslag zijn alle meetdata veilig en toegankelijk, waar je ook bent. Bekijk live meetdata en pas instellingen realtime aan via de webinterface.

AquaStation is continu in ontwikkeling, met regelmatige toevoegingen van nieuwe modules en functionaliteiten. En mocht je speciale wensen hebben, dan staan we klaar om aan je behoeften te voldoen.

Kortom, AquaStation biedt alles wat je nodig heeft om je AquaSurveyor te beheren en te gebruiken, met het gemak van een intuïtieve webapplicatie en de kracht van cloudgebaseerde technologie.

Mini en Basis

De AquaSurveyor in twee varianten

De AquaSurveyor is verkrijgbaar in twee varianten: de Mini en de Basis. 

De AquaSurveyor Mini (62x44x28cm) is zeer compact en standaard uitgerust met een single beam sonar.

De AquaSurveyor Basis (73x52x28cm) is iets groter en robuuster, met meer voortstuwing en drijfvermogen voor stabiliteit op grote wateroppervlakken en varen onder slechte weersomstandigheden. Ondanks zijn grotere formaat blijft het nog steeds gemakkelijk te dragen en te bedienen door één persoon. Dankzij zijn modulaire ontwerp is het ook eenvoudig om sensoren uit te wisselen of toe te voegen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse toepassingen.